Gelukkig & Glutenvrij – december 2020

Hey, wat leuk dat je ons magazine wilt downloaden! We hebben er met heel plezier aan gewerkt. Gewoon omdat we graag ons steentje willen bijdragen aan een fijn en ontspannen glutenvrije feestmaand voor iedereen. Juist omdat we allemaal weten hoe belangrijk dat is. 

Vul je e-mailadres in en download je magazine. Print het, lees het op je e-reader en deel de link met wie je maar wilt. Geen addertjes onder het gras. Met je e-mailadres doen we verder niks, behalve je nog eens wat sturen over Gelukkig & Glutenvrij. Want ondertussen denken we natuurlijk al na over een tweede magazine!

Wat vind je in dit kerstnummer?

In dit kerstnummer vind je creatieve kerstgerechten. Bijvoorbeeld beef Wellington zonder gluten én zelfs zonder vlees. Maar ook heerlijke gezonde desserts en een rijk gevulde borrelplank (niemand die merkt dat het glutenvrij is!).

Lezen met kerst

Je wordt meegenomen in gekke, mooie en ontroerende kerstgedachten. Ook deden we persoonlijke verhalen met je. In het artikel Onbegrip tijdens de feestdagen lees je het persoonlijke verhaal van Carla. Wat deed dit onbegrip met haar en hoe leerde zij met het onbegrip om te gaan. Ook Mirjam en Koosje vertellen in hun duo-interview over hun ervaringen met het glutenvrije leven.

En wat denk je van inspirerende cadeautips voor je glutenvrije maatje? Hier maak je écht indruk mee. Best christmas gift ever!

Uiteraard is dit kerstnummer niet compleet zonder kerstverhaal. Een origineel, meeslepend en oh zo mooi verhaal.

Voor het nieuwe jaar

Ook is er natuurlijk aandacht voor het nieuwe jaar. Wil jij 2021 goed beginnen? Duik dan in de gezonde gerechten en de 5 simpele tips voor een gezond leven. Maak jij elk jaar nieuwe voornemens, maar ben je ze begin februari al weer kwijt? Ga dan aan de slag met Glutenvrij Voornemens: OEFENING van voornemen naar succes. Succes gegarandeerd!   

Dit kerstmagazine moet je lezen!

Kortom: een bomvol magazine voor een glutenvrije way of life. Voor urenlang lees- en bladerplezier. Die moet je wel downloaden! Dus klik op de download link, plant jezelf lekker op de bank met een kop thee en RELAX. 

Namens alle glutenvrije bloggers: 

We wensen je een Gelukkig & Glutenvrij kerstfeest en een inspirerend 2021! 

Vul je e-mailadres in en download je magazine!

Print het, lees het op je e-reader en deel de link met wie je maar wilt. Geen addertjes onder het gras. Met je e-mailadres doe we verder niks, behalve je nog eens wat sturen over Gelukkig & Glutenvrij. Want ondertussen denken we natuurlijk al na over een tweede magazine.