Ga terug Email Link

Pan con tomate

Ingrid Kooijman
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken spaans
Porties 3

Ingrediƫnten
  

  • 1 glutenvrij stokbrood
  • 2 goed rijpe tomaten
  • 2-4 tenen knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper

Instructies
 

  • Snij het stokbrood over de lengte doormidden.
  • Snij de gepelde knoflookteentjes doormidden. Wrijf het brood hier goed mee in.
  • Snij de tomaten doormidden. Wrijf de doorgesneden zijde van de tomaat stevig over het stokbrood - er komt vruchtvlees uit.
  • Strooi wat zout en peper over het brood met de tomatenprut.
  • Sprenkel de olijfolie erover.
  • Bak het stokbrood af volgens de instructies van de verpakking, tot het knapperig is. Gebruik je vers stokbrood? Bak het dan af op 180 graden tot het knapperig is en het tomatenmengsel niet meer al te nat is.
Trefwoord Stokbrood, tomaten